Captura identitate cu date biometrice
// despre aceasta solutie

Ce presupune captura automata
a datelor de identitate

Preluarea rapida si la cele mai inalte standarde a informatiilor text si a fotografiilor din documentele de identitate si transpunerea automata in campuri special create / baze de date etc.
Captura de identitate cu date biometrice este cel mai des folosita pentru scanarea documentelor de identitate, a pasapoartelor si a altor carduri cu informatii personale. Serviciul va permite sa strangeti si sa gestionati informatiile personale intr-un timp scurt, fara completarea formularelor fizice sau a campurilor dintr-un formular electronic. Prin folosirea tehnicilor avansate de procesare OCR (Optical Character Recognition), serviciile va asigura preluarea imaginilor digitale la cea mai inalta calitate, dar si a informatiilor textuale ce pot fi ulterior integrate cu sisteme de gestionare a bazelor de date. Captura date identitate - idscan
// avantajele solutiei

Care sunt avantajele

  • Reducerea cu pana la jumatate a timpului necesar captarii datelor personale
  • Acuratetea informatiilor text
  • Calitate foarte buna a imaginilor preluate
  • Transfer automat al informatiilor in bazele de date aferente
  • Eliminarea riscului de erori umane la introducerea manuala a datelor
Captura de identitate cu date biometrice asigura preluarea la cele mai inalte standarde a informatiilor text si a fotografiilor, indiferent de culoarea de background, fontul sau alte caracteristici ale cardului de identitate si transpunerea lor automata in campurile prevazute special pentru aceste informatii. Astfel, dispar procesele migaloase de transcriere manuala, fotocopiere, introducere manuala a informatiilor in baza de date, arhivare etc.

DocSys ofera servicii integrate de captura identitate cu date biometrice, facilitand accesul la informatii esentiale si reducand considerabil timpul necesare procesarii lor.

// Ai nevoie de o solutie pentru captura automata a datelor de identitate?

Doresti mai multe detalii?

// clientii nostri

Ne-au acordat incredere

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."