// serviciile noastre de scanare

Oferim o varietate
de servicii de scanare

Scanare carte veche si documente rare

Acces rapid si facil la informatie valoroasa prin transpunerea in format electronic a cartilor / documentelor rare, fara a afecta starea de prezervare a acestora.

Scanare documente legate

Preluarea si recuperarea fiabila a imaginilor de inalta calitate, fara deteriorarea documentelor fizice (registre, carti, manuscrise etc.).

Scanare de formate mari si planuri (reprografie)

Prezervarea informatiei pe termen lung pentru acces facil si posibilitati variate de consultare, prin scanarea planurilor in formate mari (pana la A0+).

Scanare documente administrative si de birou

Eficientizarea procesului de gestionare a documentelor interne, acces rapid la informatie si facilitarea transmiterii acesteia pe niveluri de acces.

// Ai nevoie de servicii de scanare documente?

Doresti mai multe detalii?

// cui ne adresam

Domenii de adresabilitate

Administratie publica
Management eficient al documentelor specifice sectorului public: gestionarea unui volum mare de documente, pastrarea informatiei pe termen lung, in cele mai bune conditii de securitate.
Biblioteci si muzee
Facilitarea accesului publicului larg la documente de patrimoniu (carti, manuscrise vechi, periodice etc.) fara a deteriora starea de prezervarea a acestora pentru biblioteci si institutii muzeale.
Avocatura si notariat
Eficienta crescuta in activitatile zilnice prin gestionarea eficienta a documentelor din cabinetele de avocatura si birourile notariale.
Medical si sanatate publica
Suport zilnic in luarea deciziilor medicale importante prin asigurarea accesului rapid la informatii medicale esentiale pentru ingrijirea pacietilor (radiografii, fise medicale, retete etc.)
// clientii nostri

Ne-au acordat increderea

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."