Inginerie si tehnologie
// adresabilitate

Inginerie și tehnologie

Domeniul ingineriei și tehnologiei necesită prezervarea pe termen lung a documentelor mari, cum ar fi planurile și desenele tehnice. Folosim tehnologii avansate și experiența noastră îndelungată pentru a oferi servicii de copiere, scanare și printare a documentelor de mari dimensiuni, inclusiv a planurilor CAD.

Ingineria și tehnologia implică gestionarea unor documente esențiale, adesea în formate mari, ce trebuie păstrate pe termen lung, uneori pentru perioade de peste 50 de ani. Planurile realizate prin CAD necesită prezervare digitală pentru utilizări viitoare. DocSys oferă servicii avansate de copiere, scanare și printare a desenelor, schițelor tehnice și hărților de dimensiuni mari (până la A0).

Pentru prezervarea digitală, fișierele CAD sunt transferate pe microfilm de 35mm, cu o durată de viață de peste 500 de ani, și pot fi ulterior transformate în format digital prin scanare microfilmată.

Beneficii specifice:

  • Prezervarea informației pe termen lung, prin asigurarea păstrării documentelor pentru generațiile viitoare
  • Acces la informație fără a afecta integritatea documentelor, prin protejarea documentelor originale
  • Facilitarea procesului de distribuție a informației, prin optimizarea modului de partajare a documentelor
  • Gestionarea ușoară a fișierelor CAD, respectiv simplificarea administrării și accesării planurilor tehnice.

Exemple de documente specifice domeniului tehnologiei și ingineriei, ce pot fi gestionate în mod optim:

  • Planuri de urbanism
  • Schițe și planuri tehnice
  • Specificații tehnice
  • Aprobări și autorizații

Un exemplu practic este prezervarea digitală a planurilor de urbanism. Prin digitalizarea și arhivarea pe microfilm a acestor documente, departamentele de urbanism pot accesa rapid și eficient planurile necesare pentru aprobări și proiecte. Aceasta asigură nu doar păstrarea pe termen lung, dar și un flux de lucru optimizat, fără a afecta documentele originale. Aceste soluții sunt esențiale pentru gestionarea eficientă și pe termen lung a documentelor esențiale în inginerie și tehnologie.

Linkuri relevante

 

 
Pentru a afla cum puteti aplica serviciile noastre, ne puteti scrie un mesaj sau contacta:
Tel/fax: Tel: +40 21 319 52 20 | Email: office@docsys.ro