// serviciile noastre de arhivare

Oferim o varietate
de servicii de arhivare

Arhivare fizica

Gestionarea eficienta a arhivelor, reducerea spatiului de stocare si depozitarea. In conformitate cu cerintele legislative pentru documentele de birou si alte arhive fizice.

Arhivare microfilmata

Prezervarea informatiei pe durate foarte mari de timp (pana la 500 de ani) si acces facil pentru consultare si distributie. Fara suport software sau echipamente complicate.

Arhivare electronica

Back-up pentru arhiva fizica si acces la informatia digitala, oricand si de oriunde. Prin intermediul serviciilor de arhivare electronica (analiza arhiva fizica, scanare si captura documente, procesare imagini etc.).

Restaurare de carte veche si documente rare

Procesul de restaurare stopeaza deteriorarea cartilor si documentelor de patrimoniu national. Astfel, pastrandu-le cat mai aproape de original, de semnificatii si functionalitati.

// Ai nevoie de servicii de arhivare documente?

Doresti mai multe detalii?

// cui ne adresam

Domenii de adresabilitate

Administratie publica
Management eficient al documentelor specifice sectorului public: gestionarea unui volum mare de documente, pastrarea informatiei pe termen lung, in cele mai bune conditii de securitate.
Biblioteci si muzee
Facilitarea accesului publicului larg la documente de patrimoniu (carti, manuscrise vechi, periodice etc.) fara a deteriora starea de prezervarea a acestora pentru biblioteci si institutii muzeale.
Avocatura si notariat
Eficienta crescuta in activitatile zilnice prin gestionarea eficienta a documentelor din cabinetele de avocatura si birourile notariale.
Medical si sanatate publica
Suport zilnic in luarea deciziilor medicale importante prin asigurarea accesului rapid la informatii medicale esentiale pentru ingrijirea pacietilor (radiografii, fise medicale, retete etc.)
// clientii nostri

Ne-au acordat incredere

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."