// serviciile noastre

Oferim servicii complete
si echipamente pentru digitalizare

La DocSys suntem dedicați să oferim servicii complete și echipamente de top pentru digitizare și digitalizare, adresând toate nevoile de arhivare și gestionare a documentelor. Serviciile noastre includ arhivare documente, scanare de înaltă calitate și soluții software avansate pentru digitalizarea informațiilor. Fie că este vorba de documente fizice, cărți vechi, registre, planuri de mari dimensiuni sau documente de birou, DocSys asigură o transformare digitală eficientă și sigură, facilitând accesul rapid și gestionarea optimă a datelor în format electronic.

 

Arhivare fizica, electronica si microfilmare

Gestionarea arhivelor și depozitarea în condiții sigure sunt esențiale pentru păstrarea informațiilor. Oferim backup pentru arhivele fizice și acces la informațiile digitale oricând și oriunde, prin arhivare electronică. Serviciile noastre includ microfilmare și restaurarea cărților vechi, asigurând astfel conservarea pe termen lung a documentelor valoroase și accesul facil la acestea.

Scanare

Optimizarea gestionării documentelor interne și accesul rapid la informație sunt realizate prin scanarea documentelor de birou și administrative. De asemenea, oferim acces facil la informații valoroase prin scanarea cărților vechi și a documentelor rare. Serviciile noastre includ și reprografie, precum și scanarea documentelor legate, asigurând o digitizare completă și eficientă.

Solutii software pentru digitalizare

Oferim soluții software avansate pentru digitalizare, inclusiv semnătură electronică avansată, captură de date din formulare și facturi, captură automată a datelor de identitate, postprocesare a imaginilor și conversie de formate. De asemenea, punem la dispoziție soluții pentru managementul arhivei digitale, asigurând o gestionare eficientă și accesibilă a documentelor digitizate.

// cui ne adresăm

Domenii de activitate

Asigurăm suport continuu pentru profesioniștii din domeniul medical, facilitând accesul rapid la informații esențiale. Prin digitizarea și gestionarea eficientă a datelor medicale, sprijinim luarea deciziilor informate și precise, contribuind astfel la îmbunătățirea calității îngrijirii pacienților și la eficientizarea fluxurilor de lucru în instituțiile medicale.

Simplificăm și eficientizăm gestionarea documentelor HR prin soluții avansate de scanare și arhivare. Reducem semnificativ timpul necesar pentru administrarea unui volum mare de documente, facilitând accesul rapid și ușor la informațiile critice. Astfel, procesele de resurse umane devin mai eficiente, permițând echipelor să se concentreze pe activitățile strategice și pe îmbunătățirea experienței angajaților.

Facilităm accesul publicului larg la documentele de patrimoniu, precum cărți, manuscrise vechi și periodice, prin soluții de digitizare care protejează starea de conservare a acestora. Astfel, conservăm integritatea materialelor valoroase, asigurând în același timp accesibilitatea și promovarea patrimoniului cultural în rândul comunității.

Asigurăm prezervarea pe termen lung a planurilor și documentelor în formate mari, specifice domeniului tehnologic și ingineresc. Prin soluțiile noastre de digitizare, garantăm păstrarea detaliilor critice și accesibilitatea continuă a informațiilor esențiale pentru proiectele tehnice și de inginerie.

// Ai nevoie de serviciile Docsys?

Dorești mai multe detalii?