// cine suntem

Un partener de incredere

DocSys este o companie specializata ce se adreseaza pietei de arhivare digitala si prin microfilmare ca furnizor de echipamente si solutii.

Forta noastra sta in competentele tehnice si comerciale ale staff-ului nostru, dar si in bunele relatii si experienta indelungata a furnizorilor nostri – Agfa, Canon, EMD, Genus, Image Ware, Inotec, Microbox.

Oferta noastra se adreseaza utilizatorilor finali – biblioteci, arhive, universitati, fonduri de carte, edituri, banci, spitale. Totodata suntem interesati de colaborari cu furnizorii de solutii complexe de managementul documentelor si arhivare, furnizori de sisteme si solutii in oferta carora se pot ingloba produsele sau serviciile noastre.
Beneficiind de experienta de peste 20 ani in domeniu a partenerilor si colaboratorilor sai, DocSys poate satisface orice cerere de consumabile, echipamente si servicii din domeniile arhivare, microfilmare, scanare, procesare, citire, expunere, duplicare si printare microfilme.

Solutiile noastre de scanare cuprind atat scanere de carte pentru carti si documente legate, vechi si de mare importanta cat si scanere automate pentru documente, fise, cecuri, de viteze mici, medii si mari sau de formate mari. Impreuna cu echipamentele de scanare oferim si o gama larga de software de procesare a imaginii, indexare, arhivare si document management.

Ca parte a competentelor companiei, in perioada de garantie sau post-garantie, suportul si asistenta tehnica sunt asigurate de tehnicienii nostri.