Medical si sanatate publica
// adresabilitate

Medical si sanatate publica

Suport zilnic in luarea deciziilor medicale importante prin asigurarea accesului rapid la informatii medicale esentiale pentru ingrijirea pacietilor (radiografii, fise medicale, retete etc.).
Fisele medicale, radiografiile si rezultatele analizelor sunt doar cateva dintre documentele medicale care necesita stocare in conditii speciale si pe o durata lunga de timp. Informatiile privind istoricul medical al unui pacient sunt esentiale pentru tratarea acestuia si luarea deciziilor importante din punct de vedere medical. De aceea, ele necesita conditii speciale de stocare pe termen lung (pana la 100 de ani). Pastrate in mod traditional pe microfilm sau microfise, arhivarea documentelor din domeniul medical este unul dintre cele mai dificile task-uri de arhivare. DocSys va ofera servicii complete de gestionare a informatiilor din domeniul medical, prin solutii performante de stocare si gestionare. Folosind software-uri si echipamente performante, DocSys va ajuta sa prezervati informatii medicale esentiale pe termen lung, pentru a va putea concentra pe tratarea pacientilor dumneavoastra.

Beneficii

  • Prezervare pe termen lung a informatiei
  • Usurinta in distributie
  • Acces instant la informatie din orice punct al spitalului / clinicii
  • Conditii perfecte de stocare pe termen lung
  • Reducerea spatiului necesar stocarii
Exemple de documente: dosare medicale, radiografii, fise de pacient, adeverinte, retete, istoric medical, rezultate analize etc.

Linkuri relevante

 
Pentru a afla cum puteti aplica serviciile noastre, ne puteti scrie un mesaj sau contacta:
Tel/fax: Tel: +40 21 319 52 20 | Email: office@docsys.ro