// echipamente si servicii suport

Oferim servicii suport
si o varietate de echipamente

Scanere de birou

Scanerele de birou de mare viteza de la Avision sunt ideale pentru a va ajuta sa digitizati intr-un timp record o cantitate mare de documente de birou sau documente personale.

Scanere medicale

Ideale pentru radiografii, fotografii sau picturi de sticla, scanerele radiologice va asigura imagini de cea mai buna calitate.

Scanere de microfilme

Echipamentele de microfilmare sunt solutia perfecta pentru digitizarea informatiei disponibile pe microfilm, asigurand astfel acces rapid si posibilitatea de refolosire si distributie a informatiei esentiale.

Pad-uri pentru captura de semnatura electronica

Echipamentele pentru captura semnaturii electronice cu date biometrice sunt solutia perfecta pentru companiile care vor sa-si micsoreze consumul de hartie, dar si pentru organizatiile care vor sa economiseasca timp cu semnarea contractelor si documentelor oficiale.

Scanere de carte

Scanarele de carte va ajuta sa digitizati informatii importante, fara a afecta starea de prezervare a documentului (carti vechi, manuscrise etc.).

Scanere de mare viteza

Eficientizarea operatiunilor de scanare prin reducerea timpului si costurilor scanarii cu ajutorul scanerelor de mare viteza.

Scanere pentru documente de identitate

Echipamentele IDscan sunt ideale pentru scanare cu captura automata de date (text si imagine) de pe carti de identitate, buletine, pasapoarte, permise de conducere si nu numai, indiferent de backgroundul sau de forma acestora.

Vitrine expozitionale

Sisteme performante de expunere, vitrinele Frank pun in valoare orice exponat, oferindu-va multiple posibilitati de prezentare.

// Ai nevoie de echipamente pentru arhivare si scanare?

Doresti mai multe detalii?

// clientii nostri

Ne-au acordat incredere

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."