Avocatura si notariat
// adresabilitate

Avocatura si notariat

Eficienta crescuta in activitatile zilnice prin gestionarea eficienta a documentelor din cabinetele de avocatura si birourile notariale
Cabinetele de avocatura si birourile notariale produc zilnic cantitati uriase de documente fizice ce sunt stocate, de obicei, in dulapuri si vestiare metalice. Cu cat cazurile sunt mai complexe sau numarul de clienti se mareste, cu atat cantitatea de informatie ce trebuie gestionata creste, ajungand sa ocupe foarte mult spatiu de depozitare si sa necesite foarte mult timp pentru regasire si reutilizare. DocSys va ofera servicii complete de gestionare a documentelor specifice oricarui birou de avocatura. De la servicii de scanare, solutii de arhivare fizica si electronica si solutii de procesare imagini, DocSys va ofera acces la informatiile importante si posibilitatea de a le refolosi. Astfel, reduceti timpul alocat gestionarii documentelor si cresteti eficienta zilnica a angajatilor dumneavoastra.

Beneficii

  • Acces instant la informatie
  • Facilitarea procesului de distributie/refolosire
  • Prezervarea informatiei pe termen lung
  • Reducerea spatiului si a costurilor de stocare
  • Usurinta in gestionare de catre personal autorizat
Exemple de documente: documente legate (ex. registre), rapoarte, dosare, chitante, fise de personal, planuri urbanism, cereri, solicitari, autorizatii, formulare standard, certificari etc. Exemple de documente:dosare de caz, contracte, cereri, procuri, adeverinte etc.

Linkuri relevante

 
Pentru a afla cum puteti aplica serviciile noastre, ne puteti scrie un mesaj sau contacta:
Tel/fax: Tel: +40 21 319 52 20 | Email: office@docsys.ro