Utilitati si servicii edilitare
// adresabilitate

Utilități și servicii edilitare

Accesul rapid la informațiile de interes public este esențial pentru sectorul utilităților și serviciilor edilitare. DocSys oferă soluții de scanare și arhivare pe termen lung a documentelor specifice acestui domeniu, asigurând o gestionare eficientă și durabilă a informațiilor esențiale.

În sectorul utilităților și serviciilor edilitare, prezervarea pe termen lung a informațiilor este crucială, deoarece proiectele sunt concepute pentru a dura cel puțin 50 de ani. Schițele și documentele de bază trebuie să fie păstrate în condiții excelente pentru a respecta aceste cerințe. Arhivarea acestor documente este adesea complicată de dimensiunile mari (până la A0) și de necesitatea unor imagini de înaltă calitate.

Serviciile DocSys de scanare și arhivare pentru formate mari sunt ideale pentru prezervarea pe termen lung a documentelor edilitare, asigurând accesul rapid și facil la informațiile de interes public.

Beneficii specifice gestionării documentelor din domeniul utilităților și serviciilor edilitare:

  • Acces rapid și ușor la informație, respectiv obținerea accesului imediat la documentele necesare fără a afecta starea lor de prezervare
  • Facilitarea procesului de distribuție, prin simplificarea partajării și accesării documentelor între departamente și public
  • Prezervarea pe termen lung, respectiv asigurarea păstrării informațiilor critice pentru perioade extinse de timp
  • Reducerea spațiului de stocare fizic, prin digitalizarea documentelor.

Exemple de documente specifice ce pot fi gestionate în mod optim:

  • Cărți și manuscrise legate
  • Hărți și planuri arhitectonice
  • Schițe și documente de proiect

Un exemplu de succes este scanarea și arhivarea digitală a planurilor arhitectonice pentru proiectele de infrastructură urbană. Aceste documente, odată digitalizate, pot fi accesate rapid de către departamentele relevante, facilitând procesul de aprobare și coordonare a proiectelor. Digitalizarea nu doar că protejează documentele originale, dar și optimizează gestionarea și distribuția informațiilor esențiale pentru dezvoltarea urbană.

Prin serviciile DocSys, sectorul utilităților și serviciilor edilitare poate beneficia de soluții eficiente și durabile pentru gestionarea documentelor, îmbunătățind accesul la informațiile de interes public și asigurând conservarea acestora pe termen lung.

Linkuri relevante

 
Pentru a afla cum puteti aplica serviciile noastre, ne puteti scrie un mesaj sau contacta:
Tel/fax: Tel: +40 21 319 52 20 | Email: office@docsys.ro