Scanare documente legate
// despre acest serviciu

Ce presupune scanarea
de documente legate

Preluarea si recuperarea fiabila a imaginilor de inalta calitate, fara deteriorarea documentelor fizice (registre, carti, manuscrise etc.).
De la carti vechi sau manuscrise, la registre specifice companiilor cu fluxuri mari de documente, serviciile de scanare documente legate sunt ideale pentru digitizarea acestor documente in cele mai bune conditii. Scanarea documentelor legate se facea initial prin dezmembrarea volumului / registrului pentru a putea fi transferat intr-un scaner cu alimentare automata. Astazi, tehnicile moderne ne permit digitizarea fara a afecta integritatea documentelor, combinand in mod optim robotica, electronica digitala si tehnica de calcul.
// avantajele scanarii

Care sunt avantajele

  • Acces rapid si facil la informatie valoroasa, altfel inaccesibila datorita fragilitatii documentului
  • Preluarea si recuperarea fiabila a imaginilor de inalta calitate
  • Pastrarea starii de prezervare a documentelor originale
DocSys foloseste cele mai noi tehnici de scanare, asigurand o solutie complet integrata. Procesul de manipulare a documentelor, transfer si digitizare garanteaza o productivitate ridicata si mentinerea integritatii fizice a documentului.

// Ai nevoie de servicii de scanare documente legate?

Doresti mai multe detalii?

// clientii nostri

Ne-au acordat incredere

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."