Conversie de formate
// despre aceasta solutie

Ce presupune
conversia de formate

Reducerea spatiului necesar stocarii si facilitarea procesului de distributie a informatiilor prin conversia de formate (hartie-microfilm-digital-hartie).
Conversia de formate (hartie-microfilm-digital-hartie) este procedeul de conversie a documentelor in formate digitale standard pentru a reduce spatiul necesar stocarii si a facilita procesul de distributie.
// avantajele solutiei

Care sunt avantajele

  • Reducerea spatiului necesar depozitarii
  • Usurinta in utilizare prin standardizarea formatelor digitale
  • Posibilitatea de a converti orice tip de fisier
Serviciile DocSys de conversie va ofera posibilitatea de a converti informatiile din format hartie, microfilm, microfise pentru a obtine imagini digitale la cea mai buna calitate. Indiferent de tipul de document (documente standard de birou, scrisori sau desene de executie, harti, ziare etc.) si de dimensiunea acestuia convertim fisierele in formate digitale standard (TIFF, PDF etc.) pentru a va usura munca de depozitare si gestionare a acestora. Folosind cele mai noi tehnologii si specialisti in scanarea si conversia documentelor va putem oferi o gama extinsa de servicii de conversie pentru a raspunde nevoilor diverse ale companiei dumneavoastra:
  • Conversie de pe microfilm pe suport digital – Scanarea de pe role de microfilm de 16 si 35mm, microfise, negative full frame de 70 si 105mm si diapozitive de 35mm si conversie in formate digitale standard ca TIFF si PDF
  • Conversie din format digital in format digital – Conversie de fisiere electronice, inclusiv CAD si indexuri asociate in formate digitale standard ca TIFF sau PDF
  • Procesare imagini – Imbunatatirea calitatii vizuale a imaginilor scanate prin folosirea instrumentelor specifice
  • Indexuri, intrari date si capturi metadate asociate – Indexarea si incorporarea metadatelor din documente in diferite formate cu imagini pentru a usura incarcarea lor in documente sau sisteme de content management sau pentru recuperarea documentelor

// Ai nevoie de o solutie pentru conversie de formate?

Doresti mai multe detalii?

// clientii nostri

Ne-au acordat incredere

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."