// domenii de adresabilitate

Serviciile noastre se adresează
următoarelor domenii

La DocSys, oferim servicii de arhivare de înaltă calitate, adaptate pentru o varietate de domenii și industrii. Indiferent dacă reprezinti o instituție publică sau o companie privată, soluțiile noastre de arhivare sunt concepute pentru a îmbunătăți gestionarea documentelor și a optimiza resursele. Beneficiază de expertiza noastră în arhivare fizică și electronică, scanare și microfilmare, și descoperă cum putem să îți simplificăm procesele și să îți protejăm informațiile valoroase.

 

Administrație publică

În administrația publică, gestionarea eficientă a documentelor este esențială. Prin serviciile noastre de arhivare, asigurăm gestionarea unui volum mare de documente, păstrând informația pe termen lung în condiții de maximă securitate. Astfel, instituțiile publice beneficiază de un management organizat și sigur al datelor, reducând riscul pierderii documentelor importante.

Medical și sănătate publică

În sectorul medical, accesul rapid la informații esențiale este vital. Serviciile noastre de arhivare asigură accesul imediat la radiografii, fișe medicale și rețete, sprijinind deciziile medicale critice. Cu DocSys, spitalele și clinicile pot oferi îngrijire de calitate, având toate datele pacienților la îndemână, în format digital și securizat.

Resurse umane

În domeniul resurselor umane, gestionarea unui volum mare de documente poate fi o provocare. Soluțiile noastre de scanare și arhivare optimizează aceste procese, reducând timpul necesar pentru administrarea documentelor HR. Astfel, departamentele de resurse umane pot aloca mai mult timp dezvoltării echipei și mai puțin timp gestionării documentelor.

Inginerie și tehnologie

Pentru industria tehnologică și inginerie, păstrarea pe termen lung a planurilor și documentelor în formate mari este foarte importantă. Serviciile noastre de arhivare oferă soluții eficiente pentru stocarea și accesul facil la aceste documente. Astfel, companiile pot asigura continuitatea proiectelor și păstrarea informațiilor tehnice vitale într-un mod organizat și sigur.

Avocatură și notariat

Cabinetele de avocatură și birourile notariale beneficiază de o eficiență crescută prin serviciile noastre de arhivare. Gestionarea eficientă a documentelor juridice și notariale permite avocaților și notarilor să își desfășoare activitatea zilnică fără întreruperi, având acces rapid la documentația necesară pentru cazurile lor.

Bancar, asigurări, financiar și contabil

În sectorul financiar, vizibilitatea asupra istoricului fiecărui client este de importanță majoră. Soluțiile noastre complete de scanare și arhivare oferă o imagine clară și accesibilă asupra documentelor financiare și contabile, facilitând astfel luarea de decizii informate și îmbunătățind eficiența operațională a instituțiilor financiare.

Biblioteci și muzee

Pentru biblioteci și muzee, accesul publicului la documente de patrimoniu trebuie să se facă fără a compromite starea de conservare a acestora. Serviciile noastre de arhivare digitală permit accesul extins la cărți, manuscrise vechi și periodice, păstrându-le în același timp intacte pentru generațiile viitoare.

Utilități și servicii edilitare

În sectorul utilităților și serviciilor edilitare, accesul rapid la informația de interes public este esențial. Prin scanarea și arhivarea documentelor specifice acestui domeniu, asigurăm o gestionare eficientă și pe termen lung a datelor, facilitând accesul rapid și organizat la informații importante pentru cetățeni și administrație.

// Ai nevoie de soluții de digitalizare pentru compania sau instituția ta?

Dorești mai multe detalii?

// clienții noștri

Ne-au acordat încrederea

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."
Academia de Studii Economice
Servicii oferite: Arhivare fizica proiecte finantate cu fonduri europene
"Servicii de calitate, eficienta si respect pentru client. Organizare si promptitudine. O colaborare in adevaratul sens al cuvantului si un furnizor de servicii de arhivare fizica si digitala pe care il recomandam cu incredere."