// domenii de adresabilitate

Serviciile noastre se adreseaza
urmatoarelor domenii

Administratie publica

Management eficient al documentelor specifice sectorului public: gestionarea unui volum mare de documente, pastrarea informatiei pe termen lung, in cele mai bune conditii de securitate.

Medical si sanatate publica

Medical si Sanatate Publica Suport zilnic in luarea deciziilor medicale importante prin asigurarea accesului rapid la informatii medicale esentiale pentru ingrijirea pacietilor (radiografii, fise medicale, retete etc.).

Resurse umane

Reducerea timpului necesar gestionarii unui volum mare de documente HR cu ajutorul solutiilor de scanare si arhivare pentru domeniul resurselor umane.

Inginerie si tehnologie

Prezervare pe termen lung pentru planuri si documente in formate mari, specifice domeniului tehnologic si ingineresc.

Avocatura si notariat

Eficienta crescuta in activitatile zilnice prin gestionarea eficienta a documentelor din cabinetele de avocatura si birourile notariale.

Bancar, asigurari, financiar si contabil

Vizibilitate asupra istoricului fiecarui client cu ajutorul solutiilor complete de scanare si arhivare, specifice domeniului financiar si contabil.

Biblioteci si muzee

Facilitarea accesului publicului larg la documente de patrimoniu (carti, manuscrise vechi, periodice etc.) fara a deteriora starea de prezervarea a acestora pentru biblioteci si institutii muzeale.

Utilitati si servicii edilitare

Acces rapid la informatia de interes public prin scanarea si arhivarea pe termen lung a documentelor specifice domeniului utilitatar si edilitar.

// Ai nevoie de solutii de digitalizare pentru companie sau institutie?

Doresti mai multe detalii?

// clientii nostri

Ne-au acordat increderea

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."
Academia de Studii Economice
Servicii oferite: Arhivare fizica proiecte finantate cu fonduri europene
"Servicii de calitate, eficienta si respect pentru client. Organizare si promptitudine. O colaborare in adevaratul sens al cuvantului si un furnizor de servicii de arhivare fizica si digitala pe care il recomandam cu incredere."