// solutii software

Oferim soluții software
pentru digitalizare

Soluțiile pe care vi le oferim includ capturarea datelor din formulare și facturi, precum și capturarea datelor de identitate cu date biometrice. Asigurăm semnătura electronică avansată, postprocesarea imaginilor și conversia de formate. De asemenea, oferim soluții complete de management al arhivei digitale, garantând o gestionare eficientă și accesibilă a documentelor. Alege DocSys pentru a transforma procesele tale de business și a optimiza gestionarea informațiilor esențiale.

 

Captură date din formulare și facturi

Serviciile noastre de captură a datelor din formulare și facturi reduc semnificativ timpul necesar pentru transferul informațiilor de pe suport de hârtie în format digital. Utilizând tehnologii avansate, eliminăm erorile umane asociate cu introducerea manuală a datelor, asigurând astfel o acuratețe și eficiență ridicată. Aceste soluții optimizează procesele administrative și permit companiilor să gestioneze informațiile critice rapid și fără probleme, contribuind la o mai bună organizare și la economisirea resurselor.

Captură de identitate cu date biometrice

Preluarea rapidă și precisă a informațiilor text și a fotografiilor din documentele de identitate se realizează la cele mai înalte standarde prin soluțiile noastre de captură de identitate cu date biometrice. Aceste informații sunt automat transmise în câmpuri special create sau integrate în baze de date, asigurând o gestionare eficientă și sigură a datelor de identitate. Tehnologiile avansate pe care le utilizăm elimină erorile și accelerează procesul de captură, oferind rezultate rapide și fiabile pentru companii și instituții.

Conversie de formate

Conversia de formate este esențială pentru reducerea spațiului necesar stocării și facilitarea distribuției informațiilor. Oferim servicii de conversie între diferite formate (hârtie, microfilm, digital, hârtie), asigurând o gestionare eficientă a documentelor și acces facil la informațiile esențiale. Aceste soluții optimizează arhivarea și distribuția, adaptându-se perfect nevoilor organizațiilor moderne.

Semnatură electronică avansată

Captăm semnătura electronică de pe orice dispozitiv (pad, PC sau telefon mobil), atașând un fișier de date biometrice (viteza, accelerația, presiunea etc.) pentru a permite autentificarea și analiza ulterioară a semnăturii. Acest proces asigură o securitate sporită și o validare precisă a identității, oferind companiilor și instituțiilor o soluție eficientă și fiabilă pentru gestionarea documentelor digitale semnate electronic.

Postprocesare imagini (OCR, OMR, corecții)

Serviciile de postprocesare a imaginilor scanate, incluzând OCR (recunoașterea optică a caracterelor), OMR (recunoașterea optică a marcajelor) și diverse corecții, asigură obținerea unor imagini de cea mai bună calitate. Aceste servicii îmbunătățesc claritatea și acuratețea imaginilor, fiind esențiale pentru toate tipurile de conversie digitală. Postprocesarea optimizată garantează accesul facil și precis la informațiile digitalizate, indiferent de complexitatea documentelor originale.

Soluție management arhivă digitală

Oferim o soluție de management al arhivei digitale care permite stocarea imaginilor digitale pe un fileserver, într-o structură organizată arborescent, sub forma unui catalog de documente. Aceasta include un motor de căutare avansat și până la șase câmpuri de metadate, facilitând accesul rapid și eficient la informațiile stocate. Soluția noastră asigură o gestionare optimă a documentelor digitale, îmbunătățind organizarea și accesibilitatea acestora pentru utilizatori.

// Ai nevoie de soluții software pentru digitalizare?

Dorești mai multe detalii?

// cui ne adresam

Domenii de adresabilitate

Administratie publica
Management eficient al documentelor specifice sectorului public: gestionarea unui volum mare de documente, pastrarea informatiei pe termen lung, in cele mai bune conditii de securitate.
Biblioteci si muzee
Facilitarea accesului publicului larg la documente de patrimoniu (carti, manuscrise vechi, periodice etc.) fara a deteriora starea de prezervarea a acestora pentru biblioteci si institutii muzeale.
Avocatura si notariat
Eficienta crescuta in activitatile zilnice prin gestionarea eficienta a documentelor din cabinetele de avocatura si birourile notariale.
Medical si sanatate publica
Suport zilnic in luarea deciziilor medicale importante prin asigurarea accesului rapid la informatii medicale esentiale pentru ingrijirea pacietilor (radiografii, fise medicale, retete etc.)
// clientii nostri

Ne-au acordat incredere

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."