// solutii software

Oferim solutii software
pentru digitalizare

Captura date din formulare si facturi

Reducerea timpului necesar transferului de informatii de pe suport hartie in format digital si eliminarea erorilor umane cu ajutorul serviciilor de captura date din formulare si facturi.

Captura de identitate cu date biometrice

Preluarea rapida si la cele mai inalte standarde a informatiilor text si a fotografiilor din documentele de identitate si transpunerea automata in campuri special create / baze de date etc.

Conversie de formate

Reducerea spatiului necesar stocarii si facilitarea procesului de distributie a informatiilor prin conversia de formate (hartie-microfilm-digital-hartie).

Semnatura electronica avansata

Captarea semnaturii de pe orice dispozitiv (pad, PC sau telefon mobil), cu fisier de date biometrice atasat (viteza, acceleratie, presiune etc.) pentru a permite autentificarea sau analiza ulterioara a semnaturii.

Postprocesare imagini (OCR, OMR, corectii)

Imagini de cea mai buna calitate (claritate, acuratete etc.) prin intermediul serviciilor de postprocesare imagini scanate pentru toate tipurile de conversie.

Solutie management arhiva digitala

Stocarea imaginilor digitale pe un fileserver, intr-o structura organizata arborescent, sub forma unui catalog de documente, cu motor de cautare si pana la sase campuri de metadate.

// Ai nevoie de servicii de solutii software pentru digitalizare?

Doresti mai multe detalii?

// cui ne adresam

Domenii de adresabilitate

Administratie publica
Management eficient al documentelor specifice sectorului public: gestionarea unui volum mare de documente, pastrarea informatiei pe termen lung, in cele mai bune conditii de securitate.
Biblioteci si muzee
Facilitarea accesului publicului larg la documente de patrimoniu (carti, manuscrise vechi, periodice etc.) fara a deteriora starea de prezervarea a acestora pentru biblioteci si institutii muzeale.
Avocatura si notariat
Eficienta crescuta in activitatile zilnice prin gestionarea eficienta a documentelor din cabinetele de avocatura si birourile notariale.
Medical si sanatate publica
Suport zilnic in luarea deciziilor medicale importante prin asigurarea accesului rapid la informatii medicale esentiale pentru ingrijirea pacietilor (radiografii, fise medicale, retete etc.)
// clientii nostri

Ne-au acordat incredere

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."