Arhivare fizica
// despre acest serviciu

Ce presupune
arhivarea fizica

Gestionare eficienta a arhivelor, reducerea spatiului de stocare si depozitarea in conformitate cu cerintele legislative pentru documentele de birou si alte arhive fizice.
Documentele rezultate in urma activitatii unei companii sau a unei institutii publice sunt arhivate constant, ajungand cu timpul sa ocupe foarte mult spatiu, iar informatia sa devina din ce in ce mai greu accesibila. Serviciile de arhivare fizica a documentelor ajuta companiile sa-si organizeze arhivele de documente, dupa criterii de arhivare legale, astfel incat sa faciliteze accesul la informatie pe niveluri de acces.
// avantajele arhivarii

Care sunt avantajele

 • Organizarea si pastrarea arhivelor de documente, cu respectarea legislatiei in vigoare
 • Sortarea si conservarea documentelor
 • Depozitarea in conditii stricte respectand toate cerintele legale
 • Accesul facil la documente
 • Eliberarea si ergonomia spatiului de birou din companie
DocSys va ofera servicii de arhivare fizica, in functie de nevoile si cerintele companiei sau institutiei dumneavoastra, incluzand lucrari de pregatire, selectie, organizare, conservare, depozitare si scanare:
 • preluare arhiva, in conditiile agreate
 • transport de la sediul beneficiarului la locatia unde se va scana arhiva
 • deplasare cu echipament si operator in locatia clientului/unde se afla arhiva
 • lucrari de pregatire in vederea scanarii (desfacere dosare, scos capse, ghilotinare margini)
 • refacerea dosarelor din arhiva fizica dupa scanare
 • Nomenclator arhivistic

// Ai nevoie de servicii de arhivare fizica?

Doresti mai multe detalii?

// clientii nostri

Ne-au acordat incredere

Emilia Clarke
Biblioteca Judeteana Arad,
Servicii oferite: Scanare colectie periodice vechi si conversie in format cautabil (OCR-izat)
"A fost un proiect important pentru noi si aveam nevoie de o firma care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si deopotriva sa aiba preturi competitive. Am gasit la DOCSYS o echipa de profesionisti care ne-au oferit ceea ce ne doream, cu ajutorul celor mai noi tehnologii in domeniu cat si a know-how-ului. Promptitudinea si calitatea oamenilor de aici a fost un alt aspect pe care l-am apreciat si care ne face sa-i recomandam cu incredere."
Emilia Clarke
Muzeul National de Istorie a Romaniei,
Servicii oferite: Scanare carte veche si arhivare pe microfilm color
"Digitizarea si arhivarea pe microfilm color a cartilor vechi si a hartilor reprezinta cel mai bun mod prin care putem transmite peste generatii, cultura si istoria romanilor. Sunt documente rare, de patrimoniu, afectate de timp, iar faptul ca le avem acum pe microfilm color in siguranta pentru cateva sute de ani, este un lucru extraordinar. Pentru aceasta actiune importanta am ales sa lucram cu DOCSYS, un pionier al microfilmarii in Romania si un vechi colaborator al Muzeul National de Istorie a Romaniei."